Евгени Минчев съмнително изгонен от VIP Brother

Шоуто си намери нова звезда - майката на Вулева
Обновена: 15 окт 2014 14:17 | 14 окт 2014 08:58, Александър Попов
55
Евгени Минчев съмнително изгонен от VIP Brother
Снимка: VIP Brorther

Евгени Минчев стана поредният съквартирант, който бе изгонен от къщата на VIP Brother. На елиминациите снощи той събра най-малък зрителски вот и на прощаване заяви, че си е взел много поуки от шоуто, което няма да забрави.

Неговото излизане обаче породи доста съмнения сред почитателите на шоуто, които заподозряха нещо съмнително с напускането му. Голяма част от тях смятат, че това е просто договорката му с продуцентите и няма нищо общо с пуснатите sms-и. Лордът бе един от най-колоритните образи в къщата, като неговите настроения диктуваха и сюжетите до сега.

Зрителите видяха неговите сълзи на самотен човек, който прекарва празниците сам, но видяха и арогантната му страна и заканите да съсипе всеки един от участниците, след като всичко приключи. Неговите цветущи епитети неведнъж разстройваха останалите, а върхът бе просташкото му изказване за детето на Камелия Воче. Именно то му донесе и служебна елиминация от Домсъвета, която в крайна сметка се оказа фатална за оставането му.

Иначе най-много подкрепа снощи събраха Йорданка Христова и Кали, които бяха първите спасени.

Неочаквано, VIP Brother си намери нова "звезда" за риалитито в лицето на майката на Албена Вулева - Людмила Захагаева. Тя обеща, че ще влезе в предаването, ако дъщеря й бъде спасена. Още с първите си думи тя стъписа водещия Ники Кънчев, като започна тирада на развален руски колко антибългарска е Нова телевизия, как шоуто уврежда съзнанието на българина, общо взето - как всички са маскари.

По-късно нападна и Венета Райкова като заяви, че не е била шефка на щерка й, а е чистела кофите в офиса. Наложи се "Голямата уста" да праща договора си на търговски директор в Евроком, който да удостовери, че Вулева е била нейна подчинена. Атрактивното й представяне естествено доведе и до покана да вземе участие във VIP Brother.

На финала на шоуто прага на VIP Brother прекрачи и Тачо, който бе пратен в тайна стая. Той се е подготвил с пръстен за своята съпруга, намеквайки, че зрителите ще го видят откъм романтичната му страна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ПешоДа не чистиш *** на Бойко, че знаеш дали е сам...?
19
3
 
26
 
! Отговори
мнение преди 9 години
"Още с първите си думи тя стъписа водещия Ники Кънчев, като започна тирада на развален руски колко антибългарска е Нова телевизия, как шоуто уврежда съзнанието на българина, общо взето - как всички са маскари."Няма как да говори на "развален руски", защото тя самата е рускиня, явно авторът на статията е имал предвид развален български. Участието на тази жена беше донякъде глътка свеж въздух, защото тя, без да и пука, каза някои истини, които иначе никога няма да чуете от екрана на НОВА ТВ.
18
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лордът?!!!Някой може ли да обясни кой точно му е дал тази титла?В България подобни титли няма.В Англия дълбоко се съмнявам някой официално да го е провъзгласил за лорд.
17
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хванах се на бас ,че ще събера над 100 минуса и нито един плюс. ЕВГЕНИ МИНЧЕВ -ПРЕМИЕР !!!
16
3
 
13
 
! Отговори
работничка преди 9 години
Отдавна е ясен сценарият на този Биг Брадър.Няма нищо случайно.Видно е,че т.нар."звезди" и луксозни *** се карат само за ядене и пиене,понеже са свикнали да живеят на аванта.Невероятни модели за поведение,а после ще дойдат предаванията с психолози да обесняват колко са пропаднали младите.А вие какъв пример давате?Продуцентите се интересуват единствено от парите и възпитават децата в простотии.Нова е подчинила цялата си програма на Биг Брадър.Жалко.Няма едно смислено предаване.
15
5
 
11
 
! Отговори
Пешо преди 9 години
И Бойко прекарва празниците сам,тези защо не се вземат?
14
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
стига с тоя пи*ал бе.да отива да върти на трамвая ..задницата
13
2
 
14
 
! Отговори
Ехооо преди 9 години
Това е огледало на цялата ни държава. Всичко е фалш. Това остана от Милата ни БГ. Някога децата ни са се гордееха да се наричат българчета. А сега какво възпитаваме. Само простотии се дават по Телевизията. Никога не съм харесвала Албена Вулева, но браво на майка й. Естествено че е влязла в шоуто за пари. Майка й беше права за всичко което каза. А Минчев така или иначе нямаше да му дадат да спечели, а й не е модел за възпитание. Ще спечели ТИТИ, защото има кауза. Всичко е нагласено.
12
2
 
14
 
! Отговори
ЖИВОТ НА ПЕДАЛ преди 9 години
Бестселър на българската "КУЛТУРА" и върховно постижение на съвременнната белетристика в КОЛОНИЯТА БГ. На *** само чалга, цици, *** и гей паради. Оня бившия УСА посланник бше първи на гей парада. Сигурно той и другите СОРОСКИ хрантутници са в основата на плана за ТОТАЛНО ЗАЛИЧАВАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА КУЛТУРА. Отнеми самосъзнанието на един народ и него вече го няма. ТОВА, КОЕТО НИ Е СПАСИЛО 500 г. ТВ и преса заличават за 25 години: АЗИС, ТУРСКИ И ИНДИЙСКИ СЕРИАЛИ и "ВИП" *** тип МИНЧЕВ
11
1
 
28
 
! Отговори
СТРАННО преди 9 години
Телевизорът ми е съвсем обикновен , а като пусна ВИП-брадър от него почва да се носи адска воня!
10
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
свлачища....
9
2
 
22
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
То цялото шоу е...съмнително,не само мнимото...изгонване на Минчефф.Ники Пънчефф му каза на...ватмана на излизане,че от другият понеделник е на...работа в шоуто като...коментиращ от Домсъвета,естествено на...договор.Има една сентенция -буря в чаша с...вода;за Брадъра бих...казал -чаша с...вода,без...буря.
8
1
 
28
 
! Отговори
niki преди 9 години
Не ни занимаваите с тъпите си предавания,държавата се скапва!
7
1
 
14
 
! Отговори
пенчо преди 9 години
тази статия я е писал някой без мозък
6
1
 
24
 
! Отговори
DreamTheater преди 9 години
Невероятна новина.Направо бях съсипан от нея!Махнете този гнусен от страницата!
5
1
 
27
 
! Отговори
Марто преди 9 години
По-тъжното в случая е, не че някъв педок е излезнал, ами че хората си дават парите и после от предаването си гонят който си искат... Това е простотията и това предаване само до това води.
4
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
един Gей излезе, за да влезе друг! тоя тачо-путачо е толкова ***, та чак вдлъбнат! егати и ***! иначе есемесите никога са нямали нищо общо с изгонените!
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ako ne ste hodili skoro na cirk,gledaite brothera,klounite vutre sa na visoko nivoScenaristite sa6to se staraiat da poddurjat cirka,tragikomedia
2
2
 
80
 
! Отговори
Веско преди 9 години
Слушах ги с едно ухо, ама право си го думаше рускинята. Събрали няколко ***, горди с професията си и няколко метросексуални младежи и ги представят на народа за ВИП, каквото и да значи това.
1
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тарикатите ще съществуват докато има будали. Всеки сам да си прецени към коя категория спада. За мен будалите са тези които гледат тези ***